Digital Annonsering

Varje dag görs över 55 miljoner sökningar på Google. Syns ditt företag? Om inte kan det vara väl värt att tänka efter om du ska låta dina konkurrenter synas med inte du. Vi hjälper till att optimera dina annonser och låter din verksamhet synas på sökord som är viktiga och relevanta för ditt företag. Förutom att synas på Google har vi goda kunskaper inom annonsering på Facebook och Instagram. Möjligheterna är stora!

Digital marknadsföring

Syns du bland alla sökningar som görs på Google varje dag?

0
sökningar dagligen
pay per click

Google Annonsering

Google Ads, tidigare Google AdWords, är Googles annonseringsplattform. Företag budar på olika sökord för att få synas i sökresultatet på Google och på andra webbplatser. Denna typ av annonsering är väldigt effektiv då du direkt kan nå ut till personer som söker efter just det som ditt företag erbjuder. Det är ett bra komplement till SEO, då du inte behöver vänta på att din sida ska avancera i det organiska sökresultatet. Sponsrade länkar, PPC (pay per click) och SEM (search engine marketing) är alla namn för köpta annonser i sökmotorer. Det innebär att du betalar för trafik till din hemsida, i form av en kostnad för varje klick som görs på din annons. 

Olika typer av annonsering på Google

Facebook Annonsering

Det är kanske inte så förvånande att Facebook är världens största sociala nätverkstjänst. Annonsering på Facebook är dessutom effektiv eftersom du kan nå ut till väldigt specifika målgrupper. Varför kan man då det? Jo, Facebook samlar en mängd data om alla deras användare som vanor och intressen. Det gör det möjligt att begränsa din kampanj ordentligt och bara rikta den till en nischad målgrupp. 

Genom annonsering på Facebook kan du påverka potentiella kunder genom hela den digitala kundresan. Från att skapa annonser som ska öka medvetenhet genom brand awareness, konverterande annonser för att öka försäljningen till att remarketingannonser som riktar sig till besökare som redan varit inne på din webbplats. 

Nå fler potentiella kunder kostnadseffektivt genom Facebook annonsering idag!

Facebook Annonsering

Instagram Annonsering

Instagram är näst störst av alla världens sociala medier. Om ditt företag har en yngre målgrupp lämpar sig Instagram speciellt bra då över 67% av alla internetanvändare mellan 12-35 år använder Instagram dagligen. För att lyckas på bästa sätt gäller det att skapa visuella och inspirerande annonser. 

Då Instagram numera ägs av Facebook skapas annonserna till Instagram i Facebook Ad Manager. Det ger goda möjligheter till segmentering så att annonseringen riktas till rätt målgrupper utifrån till exempel ålder, kön intresse och demografi.

Vi hjälper dig nå din målgrupp! Är du nyfiken? Kontakta oss idag för att få mer information om vad vi kan göra för ditt företag.